​Grundig og professionel industrirengøring tilbydes

​Hos DKB Rengøring har vi mange års erfaring inden for industrirengøring, som vi udfører for virksomheder og andre former for industri i blandt andet Vejen, Ribe, Haderslev og Kolding.

Vi anvender så vidt muligt miljøvenlige produkter, der hvor det kan lade sig gøre.

Hold lokalerne rene og sænk sygefraværet

Det er vigtigt, at der er rent i de lokaler, som man befinder sig i i mange timer om dagen. Professionel industrirengøring er med til at skabe et bedre indeklima for de ansatte, og det vil samtidig også mindske risikoen for hovedpine, støvallergi og lignende. På den måde kan en grundig industrirengøring med andre ord være med til at holde personalets sygefravær nede.

Vi tilbyder en fast aftale på industrirengøring

Vi kan tilbyde en fast aftale på vores forskellige rengøringsløsninger, og for industri og erhverv kan det blandt andet omfatte:

  • Støvsugning
  • Vinduespudsning
  • Gulvvask
  • Tæpperensning.

Ved at indgå en fast rengøringsaftale med os kan I være sikre på, at der altid er så rent, som I har ønsket.

En del af den faste rengøringsaftale kan for eksempel være, at vi holder kantinen, receptionen eller fællesarealerne rene.

Vi har fokus på kvalitet og grundighed

Det er meget vigtigt for os, at vi altid leverer grundig rengøring i høj kvalitet, uanset om det er for private eller erhverv. Vi ønsker at give vores kunder et smukt resultat, hvor der er rent i alle hjørner og kroge. Effektivitet og sanitet er ligeledes nogle af vores vigtigste fokusområder.

Kontakt os og bestil et uforpligtende besøg

Vi kommer gerne ud på et uforpligtende besøg, så vi kan levere et skræddersyet og tilpasset tilbud på industrirengøring, der lever op til jeres ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere på telefon: 81 44 24 97 eller e-mail: dkbren2018@gmail.com.​

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

En god rengøring er også en miljøvenlig rengøring. Derfor foretrækker vi altid de miljøvenlige løsninger, hvor vi kan komme til det.

fb-ikon  Følg os på Facebook

​Services og ydelser