Erhvervsrengøring for virksomheder, butikker og kontorer

Har I brug for professionel hjælp til erhvervsrengøring? Så lad os stå for opgaven. Hos DKB Rengøring kan vi løse alle former for rengøringsopgaver for både små og store virksomheder, for butikker og for kontorer i blandt andet Vejen, Kolding, Ribe og Haderslev.

Vi lægger vægt på kvalitet, sanitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Få et bedre indeklima med grundig rengøring

En professionel erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

En fast aftale med vores rengøringsfirma kan blandt andet omfatte:

  • Tæpperensning
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Vinduespudsning.

Rengøringen foregår efter aftale og til en fast pris, så der altid er så rent, som I ønsker. 

En del af aftalen kan være at holde rent i kantinen, mødelokalet, jeres fællesarealer, kontoret og receptionen. Derudover tilbyder vi også rengøring, rydning og grundrengøring, hvor det kommunale er involveret, samt håndværkerrengøring af lokaler, hvilket også kan være i forbindelse med et kommunalt tilhørsforhold.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Er I interesserede i at høre mere om vores erhvervsrengøring, eller har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os. I kan også bestille et uforpligtende besøg, hvor vi kommer ud og kigger på lokalerne samt snakker med jer om jeres ønsker og behov til rengøringen. På baggrund af dette besøg kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud, der er skræddersyet til jeres behov og ønsker.

Ring og hør mere om vores priser eller ydelser på telefon: 81 44 24 97 eller skriv til vores e-mail: dkbren2018@gmail.com. Alternativt kan vores kontaktformular her på siden også benyttes.​

​Indhent et uforpligtende tilbud på vores ydelser

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

En god rengøring er også en miljøvenlig rengøring. Derfor foretrækker vi altid de miljøvenlige løsninger, hvor vi kan komme til det.

fb-ikon  Følg os på Facebook

​Services og ydelser